Memòria d’activitats de SUDS 2015-2016

Ja pots consultar la memòria d’activitats i projectes realitzats per l’equip de SUDS des dels seus inicis fins al dia d’avui

 

Moments després que les dones rebin la setencia pel Judici sobre el cas Sepur Zarco

En la memoria-2015-16-definitiva trobareu part del contingut que ja teniu a disposició a la web: www.suds.cat, que us convidem a visitar. A més, trobareu informació sobre alguns projectes que hem considerat emblemàtics, i que volem destacar, així com també les organitzacions de Palestina, Guatemala, Cuba, el Marroc, Perú i Catalunya amb les quals treballem, i informació detallada de l’exercici pressupostari 2015.

En el llistat-de-projectes2015-2016 hem inclòs un quadre amb la informació bàsica de cada projecte en marxa al llarg d’aquest període: nom del projecte, organització associada, país, finançador i pressupost total.

Com veureu, totes les activitats descrites s’insereixen en les nostres línies d’acció:

–  Feminismes, drets de les dones i nous models de relacions entre

les persones

– Incidència política i denúncia social.

–  Drets col·lectius i béns comuns

– Comunicació per la transformació social

Voldríem que compartir amb vosaltres aquesta Memòria no sigui només un exercici de transparència i rendiment de comptes cap a les persones, organitzacions i institucions que d’una manera o una altra recolzeu a SUDS, sinó també un motiu per comunicar-nos amb vosaltres, per demanar-vos que ens feu arribar els vostres comentaris a través del correu info@suds.cat, per animar-vos a participar del dia a dia de SUDS  i a associar-vos, si encara no heu donat aquest pas.

En coherència amb el que expressem a la memòria, des de SUDS apostem per contribuir a crear “una societat radicalment democràtica, crítica, activa i transformadora” i en aquesta contribució posem en valor que la teva participació, és imprescindible.