Sembrem Feminismes

Sembrem Feminismes

Estem envoltades de discursos que reprodueixen el patriarcat i la violència masclista a través de les representacions als mitjans de comunicació, en la publicitat, en les converses que sentim dia rere dia… En aquest context cal arrencar el masclisme de l’imaginari col·lectiu i transformar-ho des dels feminismes

Per això, us convidem a la xerrada-debat Sembrem Feminismes, que tindrà lloc el 3 de novembre i que tracta de les representacions del patriarcat i la violència masclista des de diverses perspectives (mitjans de comunicació, des de la mirada de les dones, des del llenguatge, des de la seva multicausalitat).

memes_cartel

Esperem que pugueu assistir a la xerrada-debat. Us facilitem l’enllaç a l’evento a Facebook: https://www.facebook.com/events/1671070723205454/

L’objectiu de la campanya “Sembrem Feminismes” és contribuir a la mobilització global dels feminismes arreu per denunciar la violència masclista, que durant el mes de novembre pren la seva màxima expressió, ja que es celebra el 25 de novembre, el Dia Internacional contra la violència contra les dones. A Catalunya s’està organitzant una manifestació unitària de denúncia el 5 de novembre a Tarragona. I les companyes argentines ens inspiren més que mai amb la seva vaga de dones contra la violència.

cwaw0gxxyauzwfa

Sembrem feminismes és un projecte de Tamaia – Viure sense violència, SUDS Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació i Calala Fons de Dones. Amb el suport de Agència Catalana de Cooperació.