Assemblea Ordinària de socis i sòcies de SUDS

Assemblea Ordinària de socis i sòcies de SUDS

Amics i amigues,

Ens alegrem de poder convocar-vos a l’Assemblea Ordinària de socis i sòcies de l’Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació –  SUDS -que tindrà lloc el proper:

Dia:        23 de gener

Hora:     de 10 a 13h

Lloc:      l’Espai d’Entitats del carrer Erasme Janer, 8 de Barcelona.

Tocant la Pl. del Padró. Metro Sant Antoni. Línia 2.

Com ja sabeu, el juny de 2013 un grup de persones vinculades a ACSUR  es va organitzar per constituir un nou espai de treball i proposta política per la justícia social i global des del internacionalisme, els feminismes i la solidaritat.

Des dels seus inicis SUDS lluita contra les desigualtats i denuncia la vulneració dels drets humans. L’organització fa una clara aposta política de transformació social per la construcció d’un model alternatiu de relacions socials, econòmiques, polítiques i culturals que posa al centre la sostenibilitat del planeta, la vida de les persones i els drets de les dones.

Per aconseguir tot això necessitem la teva col·laboració i suport així com la col·laboració d’organitzacions i moviments que ens permeten teixir xarxes des de la diversitat i la solidaritat.

És per aquest motiu que ens fa especial il·lusió trobar-nos amb tu el proper 23 de gener.

Perquè volem compartir tot allò que hem fet al llarg dels més de dos anys d’existència com a organització:  els projectes que ja estan en marxa a Palestina, Marroc,Guatemala, Cuba, Perú, els espais d’incidència política dels que formem part a Catalunya, com ara: la Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI), la Fede.cat o la Plataforma de Solidaritat amb Guatemala,  i també, aprofitar per mostrar-te l’oficina de SUDS al carrer Erasme Janer, 8, de Barcelona.

Però sobretot volem saber de primera mà què en penses del que hem fet fins ara, compartir i obrir amb tu espais de participació i,en definitiva, que siguis protagonista de les  decisions i el camí  que SUDS emprendrà a partir d’ara.

I perquè el camí no es faci feixuc, farem un vermut en acabar l’assemblea!

Esperem que puguis venir, i que ens confirmis l’assistència a info@suds.cat

T’animem a convidar a totes aquelles persones que creguis la nostra tasca els pot interessar.

Una abraçada,

Junta Directiva,

Ordre del Dia:

  • Presentació de SUDS: web, projectes, equip..
  • Memòria d’activitats i avanç econòmic 2016
  • Planificació Activitats 2016
  • Pressupost 2016
  • Elecció de Junta Directiva
  • Varis – Precs i preguntes