What do you want to do ?

New mail

Ester Pérez és Presidenta de l’Associació SUDS, entitat a la qual està vinculada des de fa molts anys, començant ja com a voluntària a ACSUR Las Segovias al 1993.

Llicenciada en Filosofia, Postgrau en Cooperació i Desenvolupament i amb diverses formacions vinculades a la cooperació internacional en temes d’avaluació, gènere, finançament internacional. Va desenvolupar una recerca de doctorat en antropologia sobre l’impacte dels programes d’una ONG a la serra andina del Perú, que ha estat publicada.

És fotògrafa documental. La seva fotografia veu dels 20 anys d’experiència treballant a diverses ONG de Barcelona i del Regne Unit, entre elles Cooperacció, Oxfam, Minority Rights International.

Activista feminista, actualment membre de la comissió feminista del Consell de Barri de La Floresta.

Entén que el feminisme és la pedra angular a partir de la qual és possible construir un món no basat en els valors patriarcals i, per tant, capitalistes. A través de l’Associació SUDS troba l’espai de reflexió, de lluita i de cura, des d’on pot contribuir a construir una societat assentada en valors radicals i transformadors com són la solidaritat i la cooperació.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail