Ma. José Recober és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. Ha cursat postgraus de Direcció financera , Direcció i gestió tributaria i de Control i gestió Pressupostària.

En els inicis de la seva trajectòria professional va treballar durant tres anys en l’ àmbit de la consultoria i auditoria financera.

Des de l’any 1999 fins l’any 2013 ha estat Responsable del departament econòmic financer en una empresa d’ àmbit públic dedicada fonamentalment a la promoció d’habitatge social.

L’ any 2013 va iniciar la seva col·laboració amb ACSUR, incorporant-se posteriorment en aquesta organització com a Responsable del departament d’administració. Aquesta experiència li va donar la oportunitat de iniciar una trajectòria professional en l’ àmbit de la Cooperació .

Durant el mateix any 2013 es va incorporar com a membre de la Comissió Tècnica del COOP 57 Serveis Financers ètics i Solidaris, que dona suport a iniciatives del mon associatiu.

A principis de 2015 ha tingut la engrescant oportunitat de entrar a formar part del equip de SUDS per desenvolupar les tasques associades al departament econòmic i d’administració. Aquest projecte l’inicia amb il·lusió i moltes ganes de aportar la seva experiència professional per tal d’ajudar assolir els objectius de SUDS com a Associació en favor de la justícia social i la igualtat.