Accés, defensa i protecció dels drets econòmics, socials i polítics de les dones al Nord de Cisjordània – Palestina

,
sin-titulo-1

Entitats amb les que compartim el projecte: Union Palestinian Women Committees – UPWC-

Durada: 24 mesos

Localització: Municipis de Beit fourik, Awarta, Odala i Beita a  Cisjordània – Palestina.

Foto: Fadi Arouri

S’enforteixen els lideratges de dones de 4 cooperatives dels municipis de  – Beit fourik, Awarta, Odala i Beita- a  Cisjordània – Palestina- Es fan tallers adreçats a les dones per millorar les seves habilitats socials, capacitat de gestió i administració. S’elaboren plans de viabilitat, màrqueting  i estudis de mercats. Es compren equips i es milloren  les infraestructures de cada una d’elles.

Les formacions que reben les dones i les millores tècniques de les cooperatives permeten incrementar l’eficàcia,  sostenibilitat i els ingressos que reben aquestes dones.

La creació de cooperatives de dones és una estratègia  per generar un mercat local que no depengui de l’Estat d’Israel, una forma de subsistència quan l’exèrcit fa tancaments de fronteres i una forma de resistència pacífica de la població palestina front l’ocupació.

Es fan campanyes i tallers de formació per informar a la població sobre la necessitat d’adquirir productes en aquests mercats locals i evitar adquirir-los a les empreses que provenen d’Israel.

També es formen a les dones de les cooperatives per a que coneguin els seus drets, enforteixen  els seus lideratges per que els exigeixin i elaborin propostes que es tindran en compte en les polítiques locals dels municipis que formen part del programa.

Skills

Posted on

15 maig, 2017