Suport a la capacitat productiva per al desenvolupament econòmic local amb la participació d’homes i dones en el Municipi Cerro de l’Havana. CUBA

,

Entitats amb les que compartim el projecteACTAF – Asociación Cubana de Técnicos Agrícolas y Forestales

Durada: 24 mesos

Localització: L’Havana, Cuba

El projecte enforteix les capacitats productives, el proveïment d’aliments i la diversificació de iniciatives econòmiques sostenibles, afavorint l’apoderament de les dones en cooperatives i espais comunitaris del Cerro, a l’Havana.

Activitats:

1) Ampliar la formació tècnica i gerencial d’actors locals del municipi i de cooperativistes mitjançant formació en gestió, planificació i comunicació.

2) Promoure la participació de les dones en espais productius i comunitaris a través d’un procés de sensibilització i formació en gènere.

3) Implementar l’Estratègia Agrària Municipal amb diversificació de la producció cooperativa gestionada per dones, establiment d’horts familiars, participació de nens/es en horts escolars i concursos sobre sostenibilitat i protecció mediambiental.

4) Compartir i estendre a altres municipis les experiències, aprenentatges i bones pràctiques resultants de la implementació de l’Estratègia Agrària del Cerro.

La població directament beneficiària és d’aproximadament 1.693 persones, cooperativistes i població del Cerro, homes i dones de diferents consells populars, actors locals, i nens/es que participen en els horts i concursos escolars. Indirectament, es beneficiarà la població del barri del Cerro, 129.196 persones.

Skills

Posted on

15 maig, 2017