Què fem?

Treballem colze a colze amb organitzacions socials, sobretot feministes, tant del Sud com del Nord, per fer front als mateixos problemes globals però des d’estratègies locals pròpies de cada context.

Des de la radicalitat democràtica, la consciència crítica i la solidaritat activa ens coordinem amb xarxes i plataformes per promoure activitats d’educació i comunicació per la transformació. També fem tasques d’investigació, d’anàlisi i d’incidència política. Defensem la mobilització social, la desobediència civil i l’acció directa no-violenta com a estratègies legítimes de resistència, de lluita i protesta per combatre el sistema capitalista i assolir un model de justícia global.

Línies estratègiques de treball

 

 

Feminismes diversos

Des dels feminismes diversos reivindiquem un model alternatiu de relacions socials, econòmiques i culturals que posa al centre la sostenibilitat del planeta, la vida i els drets humans.

 

Drets LGTBI

Acompanyem i donem suport a processos d’organitzacions i col·lectius que promouen la  construcció d’un imaginari social de respecte a la diversitat sexual, la defensa i reivindicació dels drets,  interessos, llibertat i dignitat de les persones LGTBI front les múltiples discriminacions i exclusions que provoca el sistema patriarcal.

 

Defensa cos – territori

La defensa del territori és una forma de resistència de les poblacions indígenes i originàries per a preservar els recursos naturals i els bens comuns: terra, aigua, boscos, selves, etc.

 

 

Pau i resistències front l’ocupació

Denunciem totes les polítiques il·legals d’ocupació, colonització i apartheid que l’estat d’Israel està portant a terme a Palestina des de la Nakba – catàstrofe en àrab- de 1948.

 

 

 

Alternatives econòmiques

Reivindiquem un model alternatiu de relacions socials, econòmiques i culturals des dels principis de l’economia feminista com a pensament crític, que qüestiona el sistema socioeconòmic i el concepte de desenvolupament basat únicament en el creixement econòmic i la mirada occidental.

 

Empresa i Drets Humans

Denunciem a través de la investigació, la sensibilització i la incidència política les actuacions internacionals de les empreses que perpetuen un nou model de dominació que incrementa la vulneració dels drets humans i les desigualtats socials.